• image
  • image
  • image

Installatie en onderhoud CV

Het jaarlijks onderhoud aan uw cv- of combiketel is van groot belang voor een goede, veilige en energiezuinige werking. Door uw cv-ketel te onderhouden, blijft uw ketel in goede conditie en loopt uw gezondheid minder gevaar. Koolmonoxidevergiftiging is erg gevaarlijk en dat kunt u voorkomen door uw cv-ketel goed schoon te houden. Daarnaast bespaart u ook in de kosten door het regelmatige onderhoud. Uw ketel gaat door goed onderhoud veel langer mee, u heeft minder last van storingen en uw gasverbruik zal lager uitvallen waardoor u minder kosten hoeft te maken.

Waarom een service contract van Installatietechniek Haaglanden?
Installatietechniek Haaglanden plaatst, vernieuwd, repareert en legt cv-ketels en cv-installaties aan in bestaande woningen en nieuwbouw. U kiest met Installatietechniek Haaglanden voor kwaliteit, ervaring en betrouwbaarheid. Met onze kennis en zeer tevreden klanten zijn wij een solide en betrouwbare partner. Als installateur hebben we genoeg ervaring met de meest uiteenlopende (energiezuinige) installaties: Vaillant, Remeha, Nefit, Intergas, Agpo. Wij leveren topkwaliteit tegen de laagste prijzen.

Onze vakkundige montage van deze systemen is door Sterkin gecertificeerd. Zij waarborgen de kwaliteit en de veiligheid van ons werk. Tevens zijn we een Uneto VNI erkend installateur gericht op betrouwbaarheid, kwaliteit, een goede service en het nakomen van gemaakte afspraken.

Laat u een monteur langskomen, dan worden voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten volgens afgesproken tarieven bij u in rekening gebracht. Eén keer per jaar wordt uw toestel zonder extra kosten schoon gemaakt en uw installatie nagekeken.

Servicebeurt
De servicebeurt van Installatietechniek Haaglanden bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Het reinigen van de CV-ketel;
  • Het controleren van de afstellingen van de ketel volgens fabrieksspecificaties;
  • Het zo nodig opnieuw afstellen van de ketel;
  • Het controleren van de appendages op gasdichtheid;
  • Het visueel inspecteren van de luchttoevoer en de aansluiting op het rookgasafvoerkanaal;
  • Het zo nodig bijvullen van de installatie;
  • De kosten hiervoor bedragen € 68,13 inclusief 21% b.t.w. per jaar.

Storingsdienst
Installatietechniek Haaglanden is altijd dicht bij u in de buurt. Met onze servicemonteurs kunnen wij zeer snel en effectief reageren. Onze speciaal opgeleide servicemonteurs kunnen op basis van een oriënterend gesprek een eerste diagnose stellen en wellicht uw probleem direct oplossen. Zeven dagen per week staan wij voor u paraat.

Bij een storing kunt u gebruikmaken van onze storingsdienst. Er worden dan geen voorrijdkosten in rekening gebracht, alleen de vervangen onderdelen en het arbeidsloon worden in rekening gebracht (voor zover niet vallend onder de afgegeven fabrieksgarantie). U kunt altijd vertrouwen op Installatietechniek Haaglanden dat uw storing adequaat wordt verholpen.

Contractgegevens
De contracten zijn afsluitbaar voor CV-ketels tot 45kW, lopen elk jaar van 1 januari t/m 31 december en worden geacht, zonder voorafgaande schriftelijke opzegging* door één van de beide partijen voor 31 oktober van het lopende jaar, door te lopen. Betaling dient te gebeuren binnen 8 dagen na ontvangst van de factuur welke steeds, voorafgaand aan de maand januari, wordt toegezonden.

* Tariefsverhogingen boven de indexering geeft u het recht het contract binnen 30 dagen, nadat de tariefsverhoging aan u is medegedeeld, schriftelijk op te zeggen vanaf de ingangsdatum van deze tariefsverhoging.