• image
  • image
  • image

Loodgieterswerk, sanitair en water

Sanitair

Installatietechniek Haaglanden is de specialist om uw sanitair aan te passen, te repareren of te vernieuwen.

Een nieuwe badkamer, keuken of toilet kan uw hele onderkomen een nieuwe uitstraling geven. We hebben kwalitatief de beste materialen om uw sanitaire voorzieningen opnieuw samen te stellen. Het is belangrijk dat u zelf betrokken bent bij de keuze van uw sanitair zodat wij volledig naar uw wens de juiste materialen kunnen installeren. Installatietechniek Haaglanden garandeert u vakbekwame monteurs die uw nieuwe sanitaire voorzieningen professioneel aanleggen zodat u er jaren plezier aan kunt beleven zonder te vrezen voor achterstallig onderhoud.

Water
Om uw sanitaire voorzieningen zo goed mogelijk te installeren, is een goed werkende waterinstallatie essentieel. Van alles wat u in huis heeft, gebruikt u water het meest of het nou om te drinken, wassen of om te koken is. In Nederland hebben we één van de beste drinkwaterinstallaties ter wereld en daarom is het belangrijk dat de monteurs zich daar bewust van zijn en de nodige kennis bezitten om dergelijke systemen aan te kunnen leggen. Installatietechniek Haaglanden installeert complete waterinstallaties met oog voor milieu, gezondheid en duurzaamheid zodat u niet alleen een functioneel systeem heeft maar ook met gerust hart dagelijks uw water kunt gebruiken. Met deze werkwijze wil Installatietechniek Haaglanden de kans op o.a. legionella bacterie preventief aanpakken samen met de gebruikers. Veiligheid en gezondheid gaat voor alles!

Gas
Ook voor een veilige gasinstallatie is Installatietechniek Haaglanden de aangewezen erkende gasinstallateur voor uw nieuwe aansluiting. Wij controleren en onderhouden jaar in jaar uit gasinstallaties bij onze klanten. Deze jarenlange expertise van onze monteurs maakt Installatietechniek Haaglanden een betrouwbare en veilige installateur. We beginnen daarom altijd met een inventarisatie en wanneer de reparatie of vernieuwing van uw installatie is voltooid, krijgt u een rapport waardoor uw volledige gasinstallatie voorlopig als veilig en betrouwbaar wordt bestempeld.