• image
  • image
  • image

Onderhoudscontract

Waarom kiezen voor een service contract voor uw cv-ketel?
U kiest voor een solide, ervaren en betrouwbare partner

Met genoeg ervaring en zeer tevreden klanten is het bewijs dat wij een solide en betrouwbare partner zijn op het gebied van servicecontracten. Het mag het duidelijk zijn dat Installatietechniek Haaglanden geen eendagsvlieg is en dat u ook in de toekomst op ons kunt blijven rekenen.Installatietechniek Haaglanden helpt u ten alle tijde.

Kiest u voor kennis

Met genoeg ervaring als installateur van de meest uiteenlopende energie zuinige installatie.

Kiest u voor landelijke dekking en snelle service

Installatietechniek Haaglanden is altijd dicht bij u in de buurt. Met onze service monteurs in alle regio's kunnen wij zeer snel en effectief reageren. 7 dagen per week staan wij voor u paraat.

Kiest u voor kwaliteit

Wij leveren topkwaliteit tegen laagste prijzen;

Kiest u voor innovatie

Installatietechniek Haaglanden zoekt altijd de perfecte oplossing voor u. Omdat innovatie een continu proces is, werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze producten, services en processen.

Laat uw ketel onderhouden door een Sterkin gecertificeerd bedrijf

Het servicecontract omvat gedurende de contractduur:

Het jaarlijks onderhoud aan uw cv. of combiketel. Bij een storing kunt u gebruikmaken van onze storingsdienst. Er worden dan geen voorrijdkosten in rekening gebracht,alleen de vervangen onderdelen en het arbeidsloon worden u in rekening gebracht (voor zover niet vallend onder de afgegeven fabrieksgarantie).

De servicebeurt omvat:

Het reinigen van de CV-ketel;Het controleren van de afstellingen van de ketel volgens fabrieksspecificaties; Het zo nodig opnieuw afstellen van de ketel;Het controleren van de appendages op gasdichtheid;Het visueel inspecteren van de luchttoevoer en de aansluiting op het rookgasafvoerkanaal;Het zo nodig bijvullen van de installatie.De kosten hiervoor bedragen  € 71,50 inclusief 21% b.t.w. per jaar.

Service contract cv-ketel

U kunt altijd vertrouwen Installatietechniek Haaglanden U kunt ook op werkdagen in de ochtend ons telefonisch bereiken. Een snelle oplossing van uw probleem. U kunt ons bereiken op dit nummer: 070 7620180 en wij zullen u altijd van dienst zijn.
Onze speciaal daartoe opgeleide servicemonteurs kunnen op basis van dit gesprek een eerste diagnose stellen en wellicht uw probleem direct oplossen. Zo niet direct dan toch wel zo snel mogelijk. Installatietechniek Haaglanden staat altijd voor u klaar.

Algemene contractgegevens

De contracten zijn afsluitbaar voor CV-ketels tot 45kW, lopen van 1 januari t/m 31 december en worden geacht, zonder voorafgaande schriftelijke opzegging* door één van de beide partijen voor 31 oktober van het lopende jaar, door te lopen. Betaling dient te gebeuren binnen 8 dagen na ontvangst van de factuur welke steeds, voorafgaand aan de maand januari, wordt toegezonden.

* Tariefsverhogingen boven de indexering geeft u het recht het contract binnen 30 dagen, nadat de tariefsverhoging aan u is medegedeeld, schriftelijk op te zeggen vanaf de ingangsdatum van deze tariefsverhoging.