• image
  • image
  • image

Over ons

Bij Installatietechniek Haaglanden BV kunt u terecht voor advies, onderhoud, installatie en reparatie van uw cv installaties, dakwerkzaamheden, gas, loodgieterswerk, sanitair en water. Elke dag doen onze betrokken en servicegerichte werknemers hun uiterste best om onze gewaardeerde klanten tevreden te stellen. Want uiteindelijk draait het om één ding; uw tevredenheid! 

De afstemming tussen werkvoorbereiding en onze vakmensen heeft veel aandacht en dat betekent dat iedereen precies weet wat zij moeten doen. Wij combineren innovatie met ouderwets vakmanschap. Kritisch, gemotiveerd en resultaatgericht werken op de korte- en lange termijn. We zorgen ervoor dat de communicatielijnen kort en helder zijn, de kwaliteit onverminderd hoog en het belangrijkste; afspraak is afspraak!

Installatietechniek Haaglanden is een sociale werkgever en stimuleert personeel tot het volgen van vervolgopleidingen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, milieu, veiligheid en duurzaam ondernemen zijn belangrijke pijlers binnen ons bedrijf.  Installatietechniek Haaglanden is aangesloten bij Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Installatietechniek Haaglanden richt zich op verschillende doelgroepen en is werkzaam voor particulieren, bedrijven en instellingen.
Onze doelgroepen zijn als volgt in te delen:

     Woningcorporaties Verenigingen van eigenaren (VVE)
     Kantoor- en utiliteitsbouw
     Welzijn- en zorginstellingen
     Scholen Overheid en gemeenten
     Vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars
     Particulieren